Zinvolle dagbeleving met Femke van Werkhoven

8-4-2023 Dagbeleving Femke van Werkhoven
Femke van Werkhoven- Smit gaat als coördinator Zinvolle dagbeleving aan de slag in Almen. mail: coördinatorzinvolledagbeleving@gmail.com. tel: 0612337920. Werkdag woensdag, andere dagen via voicemail.

Even voorstellen:

Femke van Werkhoven-SmitIk ben Femke van Werkhoven en inmiddels woon ik al 13 jaar met veel plezier in Zutphen. Ik ben 37 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van zes jaar. De mensen om mij heen omschrijven mij als creatief, empathisch, sociaal en een goede verbinder. Zowel op privé- als op ondernemers vlak.
Mijn man, dochter en ik wonen in een pand in de binnenstad van Zutphen waar we met veel plezier wonen. In het pand hebben we ook een werkatelier kunnen realiseren voor mijn onderneming De Creatieve Stoel. Met mijn creativiteit geef ik vorm aan mijn onderneming en illustreer ik erop los. Naast dat ik illustrator ben zet ik me ook in voor maatschappelijke projecten. Eén daarvan is de Stichting MaatschapGeluk die ik met twee andere ondernemende dames heb opgericht. Een stichting waar geluk en een glimlach realiseren op gezichten van kwetsbare doelgroepen onze missie is.
Mijn creatief denken zorgt ervoor dat ik veel verschillende dingen leuk vind om te doen en elke keer een nieuwe uitdaging aan ga. Met heel veel plezier begin ik daarom ook aan deze nieuwe uitdaging als coördinator zinvolle dag invulling bij de Vereniging Zorg & Welzijn in Almen per 1 september 2022. Als coördinator zinvolle dag invulling ga ik in verbinding met allerlei partijen en mensen in en om Almen om een ontmoetingsruimte te kunnen creëren waar allerlei activiteiten gaan plaatsvinden passend bij de inwoners van Almen. Hiervoor zal ik mijn creatieve brein en mijn ervaring in de zorgsector inzetten.

Zie je me lopen in Almen en heb je ideeën of wil je even praten? Spreek me dan gerust aan. Ik ben altijd in voor een kopje koffie of thee!
Contact via mail coördinatorzinvolledagbeleving@gmail.com of telefoon 0612337920 kan natuurlijk ook. Mijn werkdag is woensdag; op andere dagen ben ik via voicemail bereikbaar.

Groetjes Femke van Werkhoven-Smit.

© 2023  Zorg en Welzijn Almen    -    Gebouwd door JdG